vineri, 4 februarie 2011

So Elixir by Yves Rocher

In ultima vreme am devenit obsedata de cosmetice ... and that's not good!!! Am colectionat pana acum vreo 6-7 parfumuri (si un il am chiar de 2 ori), ca sa nu mai mentionez cele 5-6 tipuri de gel de dus, creme de corp s.a.m.d ... si majoritatea sunt de la Yves Rocher. Imi place ca primesti fel si fel de cadouri pentru comenzi destul de mici ca valoare, iar preturile pentru majoritatea produselor sunt rezonabile dar de o calitate superioara celor de pe piata (la acelasi pret).


Ultimul cadou primit de la ei a fost parfumul So Elixir care m-a fermecat ... este un parfum foarte dulce, dar nu gretos. Este perfect pentru momentele in care simt nevoie de un astfel de parfum!
Pana acum am avut Little Black Dress de la Avon pe care il tineam pe post de parfum pentru "nevoi" dulci, dar acela nu era intotdeauna agreat de stomacul meu. Dar acesta nu mi se pare deloc gretos. Este un parfum foarte elegant, sofisticat. Cel mai mult imi place la parfumurile Yves Rocher ca persista astfel ca dupa o lunga zi de lucru ma mai pot bucura de aroma parfumului meu in drum spre casa.
Il recomand cu caldura tuturor celor ce adora parfumurile dulci.



"O mireasma pusa in lumina de prospetimea stralucitoare a bergamotei inainte de a-si deschide petalele, imbinata cu esenta de trandafir si iasomie. Fermitatea extrema a acestui parfum pe un fond seducator si emotionant, dominat de esenta de patchouli, bobul de tonka si extractul de lamaie. Note lemnoase, florale, feminine: bergamota, iasomie, trandafir, bob de tonka si patchouli"

3 comentarii:

  1. Ioana, dupa postul cu Yves Rocher am cautat magazinul din Luxembourg si sper surprinderea mea au preturi muuult mai mici decat ma asteptam, iar calitatea e net superioara unui Garnier de exemplu. Am primit card de fidelitate si am 50% reducere timp de 2 luni la produsele care nu sunt Plasir Nature sau Culture Bio. Daca doresti ceva sa-mi spui pentru ca vin acasa in martie si nu am bagaje atat de voluminoase incat sa nu pot strecura un parfum sau o crema :) Plus si pe site sunt reduceri semnificative (http://www.yves-rocher.be) Multam de idee :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dy, ma bucur nespus de mult pentru tine! Momentan nu prea mai poftesc la nimic .. mi-am tot comandat pentru fel si fel de cadouri dar merci ca te-ai gandit la mine! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu un parfum so elixir 30ml.original,primit cadou din franta,il vand la un pret de criza 0760.561.433

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...