marți, 4 ianuarie 2011

Farmasi reviewDe ceva vreme produsele Farmasi de la standul din mall imi tot fac cu ochiul asa ca m-am decis sa le incerc ca am auzit lucruri bune despre ele.
Pentru inceput mi-am luat o pudra compacta, un creion de ochi si un ruj.


Mi-am luat pudra Happy Face nuanta 4. Imi place pentru ca este foarte fina si se ia foarte usor pe pensula, fara a ramane praf de pudra in cutie.
Este foarte pigmentata si este usor de aplicat. De asemenea este si foarte ieftina, 6 RON la standul din mall.


Creionul de ochi nu este stralucit, are varful destul de tare si trebuie sa dai de muuulte ori ca sa se vada cat de cat culoarea, dar daca nu esti atenta se si strange in unele locuri. Chiar imi pare rau de el pentru ca are o culoare foarte frumoasa. Daca viitoare imi voi lua clasicul creion ADA care e muuuult mai bun si mai ieftin.
Rujul in schimb este demential. Mi-am luat un ruj rosu foarte misto! Este foarte cremos si nu usuca buzele catusi de putin. Iar culoarea rezista foarte mult pe buze (am si luat o culoare intensa ce-i drept). Am uitat sa precizez ca miroase foarte bine de imi vine sa-l pap pe tot de pe buze si nu mi s-a parul scump 7.5 RON.
Pe langa aceste articole de machiaj am tot folosit de la FARMASI servetele intime, servetele demachiante si servetele de bebelusi si le consider mult mai bune decat majoritatea servetelelor umede. Au un material matasos care nu te irita pielea si sunt foarte imbibate cu solutie.
Per total sunt foarte multumita de produsele cumparate si imi voi mai lua si altele. Produsele se pot comanda si de pe net de aici si sunt mai ieftine decat in standurile din mall.
Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...