miercuri, 7 august 2013

Noua jucarie - incalzitorul cu ceara

Hello people!
Ce mai faceti?
Eu ma bucur ca am terminat primul an de master, nu ca ar fi fost un greu, as minti daca as spune asta, dar imi este mai bine fara o grija in plus.
Cat am lipsit mi-am mai inmultit floricelele din gradina, o sa fac niste poze intr-una din zilele acestea.

Dar azi va voi vorbi despre noua mea jucarie:

Da, mi-am luat un incalzitor de ceara pentru epilare cu ceara acasa. Sincer incepusem sa ma plictisesc de vechiul meu epilator, pe care il am de ani buniiii. Nu ma pot plange de el, isi face treaba ca in prima zi, dar epilatul dureaza o vesnicie.
Asa, cu ceara, merge parca mai repede.
Mi-am luat aparatul din Iulius Mall, de la magazinul v-silentium, si a costat 59.99 Ron si am primit la el si un set de 50 de benzi de hartie pentru luat ceara.
Separat mi-am mai cumparat 2 rezerve de ceara: cea verde e cu azulena si este destinata firelor groase, iar cea alba este cu titan si este destinata pielii sensibile (o sa vreau sa o folosesc pentru axila). Rezervele m-au costat 6 ron bucata, cele mai ieftine pe care le-am vazut pe net erau la 5 Ron.
Pana acum am folosit ceara cu azulena pentru maini si sunt foarte multumita de rezultat. De consumat s-a consumat foarte putin, iar treaba a mers repede si usor, mult mai usor decat cu benzile de ceara rece din comert.
Cele putine firicele ramase nesmulse le voi lua cu epilatorul.
Voi ati folosit asa ceva?
Va pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...